SpinBet24
Liga Mistrzów  - Page 2 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Mistrzów

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

05032017

Pisanie 

Liga Mistrzów  - Page 2 Empty Liga Mistrzów

Ligi Mistrzów mężczyzn pomiędzy Hiszpanską La Rioja, a Francuskim Nantes. Stawiam tutaj wygraną gości, a w przypadku remisu będzie zwrot. Czyli popularne DNB po kursie 1.63 u partnera Betsson. Faworytami są tutaj przyjezdni, a ja zgadzam się z tą tezą, ponieważ w tym sezonie Nantes gra niesamowicie. Potrafili wygrać nawet z wielkim PSG, gdzie moim zdaniem mają aktualnie najlepszą "pakę". Wynik był wysoki, bo aż 37:30 na korzyść wówczas gospodarzy. Wygrana też wysoka patrząc na rywala, ale reasumując całą ligę Francuską - Nantes jest na 2 miejscu z dorobkiem 29 punktów (14 wygranych - 1 remis - 1 porażka). Tracą punkcik do lidera, a przewagę nad trzecim St.Raphael mają dosyć dobrą w postaci 5 oczek. La Rioja radzi sobie ostatnio bardzo słabo jak na możliwości i potencjał który jest w tej ekipie. Zajmują 3 miejsce w ASOBAL Lidze z dorobkiem 31 punktów, gdzie tracą aż 9 do lidera - Barcelony oraz 4 do 2 miejsca - Ademar. Zanotowali ostatnio 2 porażki z rzędu, wygraną i remis. Wczoraj Montpelier wygrał również na wyjeździe z Motorem 34:36, więc Nantes postara się aby w kolejnej rundzie zagrać właśnie z rywalem ze swojego podwórka. Dodam, że wygrali oni swoją grupę, gdzie były takie zespoły jak właśnie Motor, Holstebro, Dinamo Bucuresti, ABC Braga i Besiktas. Zdobyli 17 punktów na 20 możliwych, przy czym La Rioja zajęła 2 miejsce z 11 punktami. ( 4 porażki- 1 remis- 5 wygranych). Myślę że obecnie lepszy skład, lepszą formę i lepszą atmosferę ma Nantes i to on wyjdzie zwycięsko z tego meczu
supertyper
supertyper

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 93
SpinyBety : 29

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Liga Mistrzów :: Comments

Pisanie Sob 3 Lis 2018 - 19:55 by Michalski1988

HC Vardar Skopje 30 - 23 Brest HC Meshkov
TYP: HC Vardar Skopje (handicap) -4,5 (-7,0)

Pierwsza połowa meczu w Skopje zwiastowała nam, że zwycięstwo gospodarzy wcale nie będzie w tym meczu czymś oczywistym. Wyrównana gra obu zespołów w tej odsłonie spotkania podziałała jednak na gospodarzy jak płachta na byka. Druga część zawodów to już popis gry Vardaru, który bardzo dobrą grą zwycięża spotkanie z 7-bramkową przewagą.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 3 Lis 2018 - 19:59 by Michalski1988

Telekom Veszprém 28 - 29 Rhein-Neckar Löwen
TYP: Under 56,5 (57 bramek)

Na Węgrzech mogliśmy podziwiać emocjonujący i wyrównany mecz dwóch bardzo mocnych zespołów. Do samego końca spotkania wynik wisiał na włosku. Ostatecznie wygrali goście rzucając jedną bramkę więcej. Niestety dla mnie właśnie ta jedna bramka sprawiła, że typowany przeze mnie under na sumę goli w spotkaniu nie wchodzi.

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 4 Lis 2018 - 17:30 by Michalski1988

MECZ: FC Barcelona Lassa - KS Vive Tauron Kielce
TYP: KS Vive Tauron Kielce +3,5 (handicap)
KURS: 1,74
U>N>I>B>E>T
(lost)

Kielczanie spróbują dziś swoich sił z gigantem z Barcelony. Dla odważnych polecam zagrać na +1,5 (kurs 2,50). Obie drużyny są w świetnej formie i bijają ligowych rywali bez kłopotów. Myślę, że pojedynek w dzisiejszym meczu będzie stał na dobrym , ofensywnym i równym poziomie. Vive udowodniło już w tym sezonie LM, że czuję się w tych rozgrywkach bardzo pewnie. Pokonali Vardar u siebie oraz Montpellier na wyjeździe. Myślę, że Kielczan stać nawet na wygraną w dzisiejszym meczu.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Nie 4 Lis 2018 - 20:36, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 4 Lis 2018 - 20:35 by Michalski1988

0FC Barcelona Lassa 31 - 27 KS Vive Tauron Kielce
TYP: KS Vive Tauron Kielce +3,5 (handicap) (+4,0)

Mecz rozegrany w Barcelonie nie będą miło wspominali zawodnicy z Kielc. Przewaga Hiszpanów była bezdyskusyjna, a w meczu mieli oni nawet 7 bramkową przewagę. Vive zbyt późno zaczęli odrabiać straty i przegrali mecz. Mnie najbardziej zabolało, że znów w piłce ręcznej typ ni wchodzi różnicą jednej bramki.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 10 Lis 2018 - 16:42 by Michalski1988

Meshkov Brest 26 - 35 Vive Kielce

Świetny mecz wyjazdowy polskiego mistrza Polski. Kielczanie po przegranej w Barcelonie wrócili do świetnej gry w Lidze Mistrzów. Choć bukmacherzy z nieufnością podchodzili do faworytów tego meczu, to Vive udowodniło, że w tym sezonie jest równie mocne, jak w poprzednich sezonach. Na ten mecz można było złapać fajny handicap w stronę Kielczan. Brawo dla Vive i czekamy na kolejne zwycięstwa w Europie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 10 Lis 2018 - 17:04 by Michalski1988

MECZ: IFK Kristianstad - Telekom Veszprém
TYP: IFK Kristianstad (+4,5) handicap
KURS: 1,75
U>N>I>B>E>T
(win)

Szwedzi podejmą dziś wielki Veszprem, kiedyś wielki Veszprem. Zmiana trenera w ekipie Węgrów nie pomogła drużynie, która nadal nie błyszczy w lidze oraz słabo spisuje się w LM. Kristianstad pokazało, że na swoim boisku w rozgrywkach europejskich potrafi walczyć z najlepszymi. Ostatnio zremisowali  Montpellier. Dziś na pewno gospodarze nie odpuszczą i będą walczyli do ostatnich minut. Linia +4,5 na Szwedów wydaje mi się okazją i dokładam ją do AKO.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Sob 10 Lis 2018 - 20:25, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 10 Lis 2018 - 18:02 by Michalski1988

TYP LIVE:
PSG 10 - 12 Flensburg H. (24 minuta)
TYP: PSG win
KURS: 1,61
(win)

Proponuje zagrać na zwycięstwo PSG. Gospodarze niespodziewanie przegrywają u siebie z niemiecką drużyną, ale po przerwie na pewno powrócą do gry. Niezwykli przegrywać u siebie, a do tego mają w swoim składzie kim odrabiać. Myślę że po emocjonującej końcówce jednak PSG wygrają.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Sob 10 Lis 2018 - 19:41, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 10 Lis 2018 - 19:41 by Michalski1988

TYP LIVE:
PSG 10 - 12 Flensburg H. (24 minuta) (29-28)
TYP: PSG win WIN
KURS: 1,61

Mecz zgodnie z przypuszczeniami w końcówce meczu wygrała drużyn gospodarzy. Mi udało złapać się kurs 1,91, a można było trafić nawet ponad 2,30. Po raz kolejny PSG pokazuje swoją siłę, odrabiając straty i wygrywając w najważniejszych momentach spotkania.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 10 Lis 2018 - 20:29 by Michalski1988

IFK Kristianstad 32 - 29 Telekom Veszprém
TYP: IFK Kristianstad (+4,5) handicap (-3,0)

O ile handicap z delikatną przegraną gospodarzy był dla mnie okazją, to ich wygrana ze słabo się ostatnio spisującą drużyną Veszprem jest zaskoczeniem, pozytywnym oczywiście Smile Potwierdziły się moje słowa o węgierskim klubie, który jest cienie samego siebie. Kristianstad mając atut własnego parkietu wykorzystało to bezwzględnie bijąc przyjezdnych. Cieszy fakt, że kolejny mecz ręcznej dobrze rozpracowany i statystyka na ten sport jest bardzo zadowalająca.

Powrót do góry Go down

bestia

Pisanie Pon 13 Maj 2019 - 14:13 by bestia

Z kim teraz zagra Vive
Wracając do meczu z PSG to emocje chyba większe niż kilka late temu na reprezentacji.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: