SpinBet24
 Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje

Go down

30092016

Pisanie 

Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje Empty Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje

Dodajemy typy i analizy pozostałych lig, do tego mecze w europejskich pucharach oraz pojedynki reprezentacyjne w sezonie 2016/17
Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Pozostałe ligi 2016/2017, CEV Cup, Challenge Cup , reprezentacje :: Comments

Pisanie Pon 24 Paź 2016 - 11:15 by Ja

Ceske Budejovice - Pribram
Pierwszy set - Ceske 1.36

Co tutaj dużo mówić gospodarze nie powinni mieć większych problemów, aby zanotować zwycięstwo. Są znacznie mocniejszym zespołem od swoich rywali. W pierwszym kolejce chyba tak naprawdę przez zlekceważenie rywala stracili jednego seta w pojedynku z Pragą. Dzisiaj na pewno muszą być bardziej skoncentrowani, żeby nie stracić niepotrzebnie seta i wydłużyć grę tak naprawdę. Rywal tak naprawdę w ich zasięgu i nie chce mi się wierzyć, żeby grając na swoim poziomie mieli jakieś większe problemy z zespołem Pribram. Ciekawostką jest tutaj fakt, że w zdecydowanej większości przypadków wygrywała mecze drużyna gospodarzy i tutaj wierzę, że również gospodarze zanotują zwycięstwo. Już po pierwszej partii powinni wyjść na prowadzenie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 24 Paź 2016 - 21:13 by Ja

Samsung Blue Fangs - Kepco
Typ Samsung +1.5 seta
Kurs 1.60

Spotkanie trzeciej serii spotkań koreańskiej Volleyball League. Drużyna gospodarzy niezbyt dobrze rozpoczęła ten sezon, bo od dwóch porażek z Woori oraz KAL. Czyli zespołami, które obecnie zajmują pierwsze dwa miejsce w lidze. Umieli postawić się dla przeciwnika, gdzie to łącznie zdobyli trzy sety. Teraz na pewno czas na przełamanie, Kepco to nie jest drużyna do bicia, ale ja na pewno w ich zasięgu. Goście jak narazie wygrali zaledwie jeden mecz i to z przeciętnym zespołem KB Stas 3-2, następnie ulegli KAL nie wygrywając nawet seta!! Samsung gra na własnej hali, jak dla mnie nieco lepiej wyglądają mimo dwóch porażek, a do tego H2H zdecydowanie na korzyść gospodarzy 4-1! Gospodarze mogą ten mecz wygrać, a na pewno według mnie zdobędą dwa sety!

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 24 Paź 2016 - 21:16 by Ja

Daejeon KGC K - Hyundai E&C Hillstate K
Typ 2
Kurs 1.45

Gospodynie zaczęły sezon od dwóch porażek i to bardzo wyraźnych nie wygrywając nawet seta , a rywali nie mieli do końca wymagających, a w szczególności ostre baty dostały od IBK. Teraz na pewno czeka ich kolejna ciężka przeprawa, bo zagrają z Hyundai E&C Hillstate, która to ekipa najpierw ograła pewnie GS, zaś w kolejnym meczu dostała baty od Hungkoku. Jednak teraz dobra okazja, żeby znowu sięgnąć po zwycięstwo. H2H również zdecydowanie na korzyść zespołu Hyundai E&C Hillstate 3-1. Jestem przekonany, że ekipa gości znowu tutaj zanotuje zwyciestwo nad Daejon.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 28 Paź 2016 - 18:28 by Ja

Stuttgart K - Vilsbiburg K
Typ Stuttgart K -1.5
Kurs 1.50

Spotkanie kobiet w niemieckiej lidze siatkówki. Zmierzą sie ze sobą dwie całkiem dobre drużyny, ale to właśnie gospodynie moim zdaniem pewnie sięgną tutaj po wygrana, które swoją moc pokazały już w pierwszej kolejce rozbijając Munster 3-0 i to na wyjeździe. Dzisiaj przyjdzie im zagrać u siebie i wierzę, że zaprezentują się przynajmniej na takim samym poziomie. Możliwości ku temu mają naprawdę bardzo duże i widać, że znowu bedą biły się o czołowe miejsca. Przejezdne w pierwszym meczu zagrały słabo przegrywając wyraźnie 1-3 z Wiesbaden. Jedynie w drugiej partii umiały nawiązać walkę z gospodarzami w pozostałych znacznie nie miały nic do powiedzenia. Spodziewam sie, że dzisiaj będzie podobnie. Jak uda im się urwać jednego seta to i tak będzie dobry wynik. Stawiam na pewną i wygraną gospodyń.

Powrót do góry Go down

supertyper

Pisanie Sro 1 Mar 2017 - 10:50 by supertyper

Tym razem  siatkówka na najwyższym klubowym poziomie w Europie, czyli Lidze Mistrzów. Polska ma w niej trzech przedstawicieli, a najlepiej z nich radzi sobie Zaksa Kędzierzyn-Koźle. O godzinie 16.00 w Stambule w spotkaniu ostatniej kolejki rozgrywek w grupie A lider Zaksa zmierzy się z Istanbul BBSK. W ocenie portali bukmacherskich przygotowujących zestawienie kursów na to wydarzenie nie ma ono zdecydowanego faworyta, a jedynie niewielkie różnice kursowe mogą wskazywać na gości. Zaksa w całych rozgrywkach straciła dotychczas tylko dwa sety i niezależnie od dzisiejszego wyniku utrzyma pierwsze miejsce. Jak wypowiadają się wybrane osoby z zespołu, będą chcieli zakończyć fazę grupową z kompletem zwycięstw. Forma jest, co pokazał m. in. ostatni mecz z AZS Olsztyn. Liderzy PlusLigi przy normalnej dyspozycji i motywacji nie powinni mieć problemów z Turkami, którzy dotychczas wygrali tylko jedno spotkanie, a w Kędzierzynie-Koźlu ulegli w 3 setach. Szans na awans nie mają żadnych, w grę wchodzi więc także ogrywanie zawodników rezerwowych. Proponuję typ na zwycięstwo Zaksa
Kurs  1,75

bukmacher 1xbet

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach
Image hosted by servimg.com
>