SpinBet24
Turnieje ATP - Page 5 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Turnieje ATP

Strona 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Go down

30092016

Pisanie 

Turnieje ATP - Page 5 Empty Turnieje ATP

Umieszczamy typy i analizy turniejów rangi ATP
Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Turnieje ATP :: Comments

sss17

Pisanie Pią 20 Sty 2017 - 0:40 by sss17

Tomic-Evans
Typ: 2
Kurs: 2.26
Bukmacher: Betsson

Wpadł mi w oko bardzo ciekawy mecz.
B.Tomic obecnie 27 w rankingu ATP zmierzy się Danielem Evansem który jest 51.
Wydaje mi się że kursy powinny byc rozstawione co najmniej po równo ale buki faworyzują tutaj Tomica,może dlatego że jest ciut wyzej w rankingu no i gra u siebie w Australii,jezeli tak to te argumenty do mnie nie przemawiają.Australiczyjk w ostatnim meczu męczył się z emerytowanym Estrellą,ostatecznie pokonał go 3:1 a moim zdaniem mógł przegrać.Brytyjczyk Evans natomiast odprawił Marina Cilica po niezłym meczu także 3:1.Widze value w tym kursie i sądze że w obecnej formie Evans pokona Tomica i awansuje do kolejnej rundy.

Powrót do góry Go down

sss17

Pisanie Pią 20 Sty 2017 - 11:04 by sss17

sss17 napisał:Tomic-Evans
Kurs: 2.26
Bukmacher: Betsson

Wpadł mi w oko bardzo ciekawy mecz.
B.Tomic obecnie 27 w rankingu ATP zmierzy się Danielem Evansem który jest 51.
Wydaje mi się że kursy powinny byc rozstawione co najmniej po równo ale buki faworyzują tutaj Tomica,może dlatego że jest ciut wyzej w rankingu no i gra u siebie w Australii,jezeli tak to te argumenty do mnie nie przemawiają.Australiczyjk w ostatnim meczu męczył się z emerytowanym Estrellą,ostatecznie pokonał go 3:1 a moim zdaniem mógł przegrać.Brytyjczyk Evans natomiast odprawił Marina Cilica po niezłym meczu także 3:1.Widze value w tym kursie i sądze że w obecnej formie Evans pokona Tomica i awansuje do kolejnej rundy.

Normalnie raczej nie rozliczam typów w działach z analizami zeby nie było śmietnika,ale dziś jestem dumny z mojego typu Razz
Bardzo dobry mecz Evansa i wygrana 3:0 !!

Powrót do góry Go down

sss17

Pisanie Nie 22 Sty 2017 - 7:56 by sss17

Federer-Nishikori
Typ: 1
Kurs: 1.66

Bardzo ciekawe spotkanie na Australijskich kortach.Roger obecnie 17 w rankingu ATP a naprzeciw 5 w rankingu Kei Nishikori.
Nie wiem dlaczego kursy rosną na Rogera ale oglądałem go w ostatnim meczu z Berdychem i grał na niesmowitym luzie,inna sprawa że Berdych nic nie grał.W takiej formie myślę że Ferdek dojdzie do finału.Japończyk mimo wielu lat w ścisłej czołówce chyba nigdy mnie nie przekona do siebie swoją grą,próbujemy dziś na legendę tenisa.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 11 Mar 2017 - 21:30 by Berkos12

David Goffin - Khachanov
Kurs: 4.33

Analiza: Czuję iż w tym meczu dojdzie do niespodzianki, Khachanov prezentuję naprawdę dobry tenis i jeżeli pierwszy serwis będzie na dobrym poziomie to jest szansa, iż Rosjanin wygra to spotkanie. Ostatnie spotkanie Khachanov wygrał z Robredo w dosyć dobrym stylu 2:0. Goffin swoje ostatnie spotkanie przegrał z Querrey'em 0:2. Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo Rosjanina, liczę na niespodziankę a kurs jest naprawdę solidny.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 14 Mar 2017 - 0:20 by Berkos12

No niestety spotkanie powyżej nie weszło, ale niema co się przejmować Wink Lecimy z kolejną analizą.

Pablo Cuevas - Fabio Fognini
Typ: Dokładny wynik: 2:0
Kurs: 3.90

Analiza: Pablo Cuevas - Fabio Fognini. Spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie. Faworytem według bukmacherów jest Fabio Fognini, ale muszę wam przyznać iż nie lubię stylu gry jaki prezentuję Fognini i zakładam iż przegra pierwszego seta, a jak wszyscy wiemy Fognini ma problemy z psychiką, gdy gra zaczyna się układać nie po jego myśli to zaczyna "szaleć" i sądze iż w tym spotkaniu będzie podobnie. Włoch w swoim ostatnim spotkaniu zrobił dużą niespodziankę odprawiając do domu Tsonge, ale sądzę iż był to wypadek przy pracy Francuza, natomiast Cuevas ograł 2:0 Klizana. Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo 2:0 Pablo Cuevasa.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 14 Mar 2017 - 14:34 by Berkos12

Analiza, która wam przedstawiłem powyżej pewnie weszła, kurs 3.9 naprawdę był dobry kursem Wink Mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

Wyniki analiz:
Pablo Cuevas - Fabio Fognini (typ: dokładny wynik 2:0) - Wynik 2:0. Analiza na +

Lecimy z kolejną analizą na dzisiejszy dzień.

Pouille - Young
Typ: Young 

Kurs: 3.250 
Analiza: Pouille - Young spotkanie obydwóch tenistów zapowiada się bardzo ciekawie. Fawoytem według bukmacherów jest Francuz - Pouille. Natomiast nie skreślałbym zawodnika z USA - Young'a. Według mojej oceny kurs na Young'a jest dosyć mocno zawyżony. Jeżeli chodzi o spotkania bezpośrednio, to tenisiści spotkali się dwukrotnie w 2016 roku na Wimbledonie (nawierzchnia: trawiasta), wtedy wygrał 3:0 Francuz, zagrali również ze sobą w 2014 roku w turnieju w Nicei na kortach ziemnych, wtedy wygrał 2:0 Pouille. Young wyeliminował takiego zawodnika jak Querrey w poprzedniej rundzie Indian Wells, także nie był faworytem, natomiast Poulle w poprzedniej rundzie wyeliminował z turnieju Struff'a. Moim type na to spotkanie jest zwycięsto Young'a.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 15 Mar 2017 - 15:13 by Berkos12

Pouille - Young
Typ: Young 

Wkrótce pojawią się kolejne analizy Wink

Powrót do góry Go down

supertyp

Pisanie Sro 15 Mar 2017 - 17:37 by supertyp

ATP - SINGIEL: Indian Wells (USA), twarda - 1/8-finału, wybrałem ciekawy mecz który ma rozpocząć się o godzinie 23:00 czasu polskiego a zagrają w nim Serb Novak Djokovic oraz Nick Kyrgios z Australii. Serb to tenisista 29 letni przez ostatnie sezony rządził w rozgrywkach męskich i zajmował 1 miejsce w ATP, obecnie Novak Djokovic jest numerem 2 ATP stracił swoj fotel na rzecz Andy Murraya, Kyrgios jest obecnie na miejscu 16 ATP, 21 latek pnie sie w gore listy a w tym sezonie trzeba powiedzieć ze wystartował naprawdę dobrze na 15 rozegranych spotkań wygrał 11 razy i 4 razy przegrał, na turnieju w Acapulco pokonał Djokovica 2:0 bylo to 3 marca br. Novak w tym sezonie przegral 2 razy a wygrał 11 spotkań, wygrał turniej w Doha (Katar) a w Australian Open odpadł w 2 rundzie z Istominem co bylo gruba niespodzianka. W tym meczu stawiam na zwycięstwo Novaka Djokovica w handicapie -2.5 gema, kurs 1.61 bet365, Djokovic przegrał juz z Kyrgiosem w marcu i dzisiaj nie pozwoli sobie na to po raz drugi z cala pewnością chociaż reki bym sobie ociąć za to nie dal bo rozne historie sie zdarzaja, zycze wygranych!

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 17 Mar 2017 - 11:03 by Berkos12

R. Federrer - N. Kyrygios
Typ: Kyrygios

Kurs: 2.50 

Analiza: Faworytem według bukmacherów jest Roger Federer. Kyrygios jest w niesamowitej formie, pokonał ostatnio między Novaka Djokovica 2:0. Federer także wygrał ostatnie spotkanie z Rafaelem Nadalem. Spotkanie zapowiada się naprawdę bardzo wyrównane i emocjonujące, jeżeli chodzi o pojedynki bezpośrednie obu Panów to spotkali się w 2015 roku na kortach ziemnych w turnieju w Madyrcie i Krygios wygrał 2:1. Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo N. Kyrygiosa.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 17 Mar 2017 - 11:19 by Berkos12

Carreno Busta - Wawrinka
Typ: Carreno Busta (4.00)

Analiza: Faworytem według bukmacherów jest oczywiście Wawrinka, ale Carreno Busta na pewno łatwa się nie podda i moim zdaniem spotkanie będzie bardzo emocjonujące, oraz będzie stałe naprawdę na bardzo wielkim poziomie. Carreno swoje ostatnie spotkanie wygrało 2:0 z Cuevasem, natomiast Wawrinka pokonał Thiem'a 2:1. Obaj Panowie grali ze sobą dwa razy na kortach ziemnych, dwa razy lepszy okazał się Wawrinka. Widziałem jak gra Carreno i muszę przyznać, że jest w niesamowitej formie, dlatego dzisiaj typuję na zwycięstwo jego.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 18 Mar 2017 - 20:03 by Berkos12

R. Federrer - N. Kyrygios
Typ: Kyrygios

Carreno Busta - Wawrinka
Typ: Carreno Busta (4.00)
- Mecz w toku po zakończeniu, pojawi się wynik.

Dzisiaj lub jutro możecie się spodziewać kolejnych analiz z mojej strony.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 21 Mar 2017 - 15:33 by Berkos12

J. Donaldson - Kozlov
Typ: Donaldson

Kurs: 1.67

Analiza: Faworytem według bukmacherów w tym spotkaniu jest oczywiście Donaldson. Jest to ostatnia runda kwalifikująca do turnieju ATP Masters Miami, zwycięzca tego spotkania będzie się cieszył z awansu do turnieju głównego. Donaldson swój ostatni pojedynek wygrał z Wu Y 2:0, natomiast jego przeciwnik w dzisiejszym spotkaniu  Kozlov w swoim ostatnim pojedynku pokonał Kuhn'a 2:1. Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo Donaldsona.

Powrót do góry Go down

ROGAL3

Pisanie Pon 1 Maj 2017 - 16:55 by ROGAL3

Safwat-Tomic 

Polecam tutaj grać 2:0 dla Tomica. Nie widzę jakichkolwiek szans dla Safwata

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 19 Wrz 2017 - 13:25 by nowicki10

ATP Metz
Almagro - Benneateau -
Benneteau @1.55

Polecam do dubla . Almagro przeplata ten sezon kontuzjami , ciezko o rywalizacje sportowa , kiedy ciagle musisz sie leczyc . Francuz broni tu punktów za zeszłoroczny cwiercfinal . do dubla idealny  kurs

Powrót do góry Go down

bmx34

Pisanie Pią 3 Lis 2017 - 5:20 by bmx34

ATP Paryż
Bryan/Bryan-Rojer/Tecau
Kurs: 2.03
1xbet

Kursy od wczoraj na parę Rojer/Tecau mocno spadają i ja się temu nie dziwię,w obecnej formie moim zdaniem to oni są faworytem w tym meczu.Amerykanie w ostatnim czasie nic wielkiego nie grają i mimo ze rzadko gram debla to po takim kursie warto.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach