SpinBet24
Turnieje ATP - Page 15 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Turnieje ATP

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Strona 15 z 18 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

Go down

30092016

Pisanie 

Turnieje ATP - Page 15 Empty Turnieje ATP

Umieszczamy typy i analizy turniejów rangi ATP
Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Turnieje ATP :: Comments

wilu1103

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 10:50 by wilu1103

Yuichi Sugita - Guido Pella

Sugita wygra

Kurs: 1.59  ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BetWinner, 22bet

Sugita broni tutaj tytułu i bez wątpienia dla niego to najważniejszy turniej na trawie w tym sezonie. W pierwszej rundzie trafił na Guido Pellę i można powiedzieć, że szczęście się do niego uśmiechnęło. Pella może nie jest złym tenisistą, ba jest na prawdę niezłym, ale nie na trawie i zwycięstwa z Millmanem czy Gunneswaranem tego nie zmieniają. Sugita jest o wiele lepszym tenisistą na tej nawierzchni i kurs 1.59  proponowany przez   ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BetWinner, 22bet na jego zwycięstwo należy przyjąć bardzo ciepło. Turniej w Turcji jest dosyć nowy jeśli chodzi o trawę i range ATP. To zaledwie jego druga edycja. Pieniądze są nie małe i biorąc pod uwagę, fakt że najwyżej rozstawiony jest tutaj Adrian Mannarino no to jest spora szansa na obronienie tytułu dla Japończyka. Pierwszym krokiem będzie pokonanie Pelli. Drabinka nie jest taka tragiczna, potem pewnie Herbert i dalej Dzumhur. To zawodnicy w jego zasięgu. Na prawdę szczerze polecam granie na azjatę. Nie ma co patrzeć na to, że jeszcze 2 dni temu grał na turnieju w niemieckim Halle, a Pella miał o wiele więcej odpoczynku, dla Sugity ten turniej ma o wiele większe znaczenie i tego meczu po prostu nie ma prawa przegrać.

Powrót do góry Go down

wilu1103

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 10:52 by wilu1103

Gilles Muller - John Millman

Muller wygra

Kurs: 1.61 ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22BET

Sezon na trawie powoli wkracza w najlepsze. Dla koneserów tenisa jest to ewidentnie najciekawszą część całego sezonu i gratka do obstawiania. Jutro rusza turniej w Eastbourne zarówno ATP jak i WTA. Ja pod lupę biorę ATP i starcie Luksemburczyka Gillesa Mullera oraz Australijczyka Johna Millmana. Stawiam tutaj na triumf Gillesa, na którego kurs wynosi 1.61 w ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22BET. Cóż nie ma co ukrywać, że różnica na tej nawierzchni między tymi panami jest spora i jest oczywiście to rozewaga na korzyść Gillesa, który na prawdę zalicza się do czołówki jeśli chodzi o trawę. Trzeba jednak przyznać, że nie jest on w tym sezonie w optymalnej formie w jakiej na przykład był w poprzednim stąd też tak wysoki kurs na niego, uważam jednak, że na Millmana powinno to wystarczyć, bo ten jednak na trawie nie pokazuje niczego wielkiego i myślę, że on myślami może być już na Wimbledonie i to tam będzie chcieć pokazać się z jak najlepszej strony. Drabinka dla Johna jest o tyle nieciekawa, że nawet jakby mu się udało pokonać Gillesa to i tak odpadnie dość szybko. Ten turniej to dla niego taka zapchaj dziurą przed wspomnianym Wimbledonem i chęć zgarnięcia trochę szmalu w UK. Dla mnie pewny typ.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 12:50 by ney11

Wawrinka - Murray
Wawrinka (p)
2.38
Fortuna
Co za mecz w 1 rundzie w Eastbourne. Wawrinka kontra Murray , dwaj genialni tenisiści. Po 3 razy wygrywali wielkie szleme , niestety trapieni przez kontuzje i aktualnie sklasyfikowani są poza pierwszą setką rankingu. Murray  tydzien temu w Queens Clubie rozegrał swoj pierwszy turniej w tym roku , przegrał z Kyrgiosem 2:1 , ale bylo widac , że duzo mu brakuje do optymalnej formy. Wawrinka od dłuższego czasu ma juz problemy z kolanem , jeździ po turniejach , grał nawet na  French Open , ale caly czas szuka formy. Gram Wawrinke , bo oglądałem ich ostatnie mecze i uwazam , że to Szwajcar jest lepiej dysponowany. W Queens Clubie gładko wygrał z Norrie i powalczył z Querreym (porażka 2:1) , jego gra momentami wyglądała naprawdę nieźle

Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Wto 26 Cze 2018 - 11:36, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

bmx34

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 14:15 by bmx34

Uważałbym na Wawrinkę,oglądałem cały mecz z Querreyem i aż żal było patrzeć jak przegrywa z nim wymiany,co kiedyś było nie do pomyslenia.W takiej formie ja raczej unikam grania w jego stronę ale tobie powodzenia Smile

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 14:22 by ney11

Murray jeszcze gorzej z Kyrgiosem , rozegrał 1 mecz w sezonie 
Ostatnio rozważał nawet wycofanie sie z Wimbledonu 
Jak dla mnie kursy wystawione odwrotnie niż powinny , dlatego zagram Stana

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 15:56 by ney11

Muller hahaha niech on kończy ta karierę , ostatni raz na niego postawiłem , zamyka kupon wszystko wyglada dobrze , ale i tak musi przegrać 1-2 
Nie polecam grac tego typa w jakimkolwiek meczu , bo jest wrakiem

Powrót do góry Go down

bmx34

Pisanie Pon 25 Cze 2018 - 17:05 by bmx34

Dla mnie to był pewniak,szczególnie na trawie gdzie Muller chyba czuje się najlepiej.Tym razem odpuściłem na niego granie i wybrałem Gerasimova w kwalifikacjach do Wimbledonu i tez dostaje lanie..

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 27 Cze 2018 - 13:05 by ney11

Sugita - Herbert
Sugita (p)
1.69
Fortuna
Turniej w Antalya na trawie. Sugita wygrywał tutaj rok temu , duzo punktów do obrony , aktualnie w rankingu live spada o 24 miejsca , wiec jest o co grac. W 1 rundzie wygrał z Guido Pella 2:1. Dobrze sie czuje na trawie ( win ratio 41-29). W Halle był w ćwierćfinale , wygrał nawet z Marterem i Thiem. Jego rywalem będzie Francuz Herbert , który nie najlepiej zaczął sezon na trawie , przegrał w kwalifikacjach w Queens Club z Kokkinakisem. W Antalya w 1 rundzie wygrał  2:0 z delbonisem , który jeszcze czeka na pierwsze zwycięstwo na kortach trawiastych Very Happy w 1 secie potrzebował tie breaka. Sugita to ogarnie , duża stawka spotkania dla niego , myśle ze wytrzyma presję i pokaże na co go stać.

Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Czw 28 Cze 2018 - 19:46, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 28 Cze 2018 - 8:59 by ney11

Wimbledon kwalifikacje 
Melzer - Maden
Maden (w) 2:3 (7:5 , 6:3 , 6:7, 4:6 , 3:6)
2.50
Totolotek
2.50 na Madena z dziadkiem Melzerem ? Warto wejść w taka opcje. Jurgen Melzer to były 8 tenisista rankingu ATP , aktualnie ma już 37 lat i zbliża sie ku końcowi kariery. Kurs jest przesadzony na Madena , nie ujmuje umiejętności Austriakowi , ale powątpiewam czy jest przygotowany na grę na dłuższym dystansie. Maden pomimo braku doświadczenia na grassie (bilans 5-5) mozna powiedziec , że nieźle gra na tej nawierzchni w tym roku. W kwalifikacjach w Londynie nie grał z ogórkami , miał na swojej drodze Marczenko (wygrana 2:1) i Kozlova (oddał tylko 4 gemy). Warto dodać , że beda grali do 3 wygranych setów , a to faworyzuje Madena.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 29 Cze 2018 - 10:44 by ney11

ATP Eastbourne
Lacko - Cecchinato 2:0 (6:3,6:4)
Cecchinato (p)
1.84
Fortuna
Półfinał w Eastbourne i wybieram typ w stronę rewelacji sezonu Marco Cecchinato. Oglądałem jego mecz wczoraj z Millmanem i gra naprawde dobrze , nie tylko na clayu Smile . Dobrze serwuje , trzyma pilke w korcie , duzo slice , ktory dobrze sprawdzają sie na grassie , kiedy trzeba to przyspieszy , gra naprawde wyrachowany tenis. Jak dotąd wygrał z Istominem 2:1 i z wspomnianym Millmanem 2:1. Natomiast Lacko to tenisista , który wogole mnie nie przekonuje , niespełniony talent , momentami chodzi po korcie jak obrażony. Jest tutaj w półfinale , bo nie miał kto go pokonać (grał z Quriozem , Schwartzmanem i Norrie) , czyli tenisiści z niższej półki na trawie. Cecchinato mega walczył w poprzednim meczu , lubie grac na takich walczakow i typuje jego zwycięstwo w tym meczu

Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Pią 29 Cze 2018 - 23:18, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 29 Cze 2018 - 12:55 by ney11

ATP Antalya
Mannarino - MONFILS 2:1 (4:6,7:6(4),6:4)
MONFILS (p) pajacerka
1.78
Fortuna
Dwóch Francuzow w półfinale w turnieju poprzedzającym Wimbledon. Wysoki kurs na Monfilsa , wiec probuje. Kurs nieco zawyżony ze względu na podejście Gaela do tych mniejszych turniejów , tym bardziej przed wielkim szlemem , ale rok temu tez grał przed Wimbledonem (wtedy akurat w Eastbourne) i był w finale. Monfils zagrał super mecz w poprzedniej rundzie z Garcia Lopezem , przegrał tylko 9 punktów przy swoim serwisie , do tego 12 asów 0 podwójnych błędów , no mega statystki. Stawiam na Gaela w tym meczu , bo nie wydaje mi sie , żeby go odpuścił , a argumentów do wygrania ma na pewno więcej.

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 1 Lip 2018 - 20:57 by ney11

Murray wycofał sie z Wimbledonu 
Moje luźne typy na jutro 
Stakhovsky @1.79:(w):
Karlovic - Jużny powyzej 43.5 gemow @1.74 (w)
Lorenzi @1.50 (w)
Monfils - Gasquet powyzej 3.5 seta @1.48 (p)
Bedene @1.51 (w)
Kursy fortuna

Powrót do góry Go down

bestia

Pisanie Sob 7 Lip 2018 - 12:26 by bestia

Sobota 7 Lipiec 2018 14:00
Alex De Minaur - Rafael Nadal
Dokładny wynik: 1:3 dla Nadala
kurs 3,30 w ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22BET

Wygrać z Rafaelem Nadalem w jakimkolwiek turnieju to wielka sztuka! Jednakże młodziutkiemu Alexowi De Minaurowi nie chce zabierać szans. Australijczyk urodzony w 1999 roku w tym Wimbledonie pokonał już sensację z French Open Włocha Marco Cecchinato i jest na dobrej drodze by w roli pozytywnej niespodzianki tego tenisistę zastąpić. W drugiej rundzie ten nastolatek wyrzucił za burte Pierre-Huguesa Herberta. 80 rakieta świata poczyna więc sobie bardzo odważnie. Zawodnik z Australii ma jednak pecha. Już w trzeciej rundzie los rzucił go na Rafę Nadala, czyli lidera rankingu ATP. Wszyscy wiemy, że Hiszpan nie jest wielkim mistrzem Wimbledonu, ale to nie przeszkodziło mu dwukrotnie w tym turnieju zwyciężać. Nie mam wątpliwości co do tego kto tutaj zwycięży. Stawiamy na Rafala Nadala i to, że po drodze odda jeden set rywalowi.

Powrót do góry Go down

Brunobet

Pisanie Pią 13 Lip 2018 - 20:11 by Brunobet

Wimbledon
Kevin Anderson - John Isner
Coś dla koneserów mamy mistrzowski set i jest po 19
1 SET:7-6
2 SET:6-7
3 SET:6-7
4 SET:6-4
5 SET:19-19
Przypomnę tylko, że tu si ę nie gra do dwóch wygranych punktów tylko gemów a to oznacza, że ostatni set już trwa tyle ile 3 sety po 6-6 z tai brekami a jeszcze nie koniec

Powrót do góry Go down

Brunobet

Pisanie Pią 13 Lip 2018 - 20:49 by Brunobet

I mamy koniec spotkania. Niesamowite Kevin Anderson wygrywa z John Isner 3-2 z czego w 5 secie mamy 26-24 w gemach. Zwycięzca miał 49 asów a przegrany 54

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 15 z 18 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach