Eliminacje MŚ 2018
+11
vlepek
cris0001
sss17
tomek1232
01mistrz
Moderatorek
Pieru
wtapiacz
obstawiacz
Piciu1404
Admin
15 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Eliminacje MŚ 2018
Szkocja - Litwa TYP: 1 @1.44
Szkoci, nie mogą gubić punktów na swoim terenie ze słabszymi rywalami, inaczej do Moskwy nie pojadą. Z Maltą wpadki nie było chłopaki postrzelali trochę, są na pierwszym miejscu w grupie, wypadałoby utrzymać tą pozycję. Kadrowo są mocniejsi, do tego wyspiarski klimat, powinno być na plus.
Szkoci, nie mogą gubić punktów na swoim terenie ze słabszymi rywalami, inaczej do Moskwy nie pojadą. Z Maltą wpadki nie było chłopaki postrzelali trochę, są na pierwszym miejscu w grupie, wypadałoby utrzymać tą pozycję. Kadrowo są mocniejsi, do tego wyspiarski klimat, powinno być na plus.
Pieru- Zaufanie :
Liczba postów : 34
SpinyBety : 0
Takze popieram typ usera Pieru.Szkocja u siebie nie powinna miec problemu z Litwa.do tego dodalbym mecz Armenia-Rumunia 2.Pomimo ze Armenia zawsze jest grozn u siebie to licze na skromne zwyciestwo Rumuni
obstawiacz- Zaufanie :
Liczba postów : 308
Dubel :
1 typ : Chorwacja @1.55
2 typ : Walia powyżej 1.5 @1.53 (suma goli drużyn)
Ako : 2.37 (Bet365)
Analiza do 1 typu :
Zdecydowanym faworytem tego pojedynku są goście i myślę, że odniosą w tym meczu łatwą wygraną. Chorwacja najpierw w tych eliminacjach zremisowała z Turcją 1-1 a przed kilkoma dniami ograła Kosovo 6-0. W tym meczu Chorwaci zagrali kapitalnie i jeśli dzisiaj to powtórzą to ugrają 3 punkty bez większego problemu. Finlandia natomiast w 2 spotkaniach zdobyła 1 punkt.. Najpierw zremisowała u siebie z Kosovem 1-1 a ostatnio uległa Islandii 2-3, pomimo tego, że do 90 minuty prowadziła 2-1. Myślę, że tutaj Chorwacja wygra bez większych problemów i dołoży kolejne 3pkt.
Analiza do 2 typu :
Decydowanym faworytem tego pojedynku są gospodarze i myślę, że odniosą w tym meczu łatwą wygraną. Walia najpierw w tych eliminacjach pokonała Mołdawię 4-0 a przed kilkoma dniami zremisowała z Austrią 2-2. W tym meczu piłkarze z Wysp prowadzili dwukrotnie, ale ostatecznie nie udało się utrzymać prowadzenia. Gruzja natomiast w 2 spotkaniach nie ugrała jeszcze ani jednego punktu. Najpierw przegrała u siebie z Austrią a ostatnio uległa Irlandii. Myślę, że tutaj Walia zdominuje ten mecz i strzeli rywalowi co najmniej 2 gole więcej.
1 typ : Chorwacja @1.55
2 typ : Walia powyżej 1.5 @1.53 (suma goli drużyn)
Ako : 2.37 (Bet365)
Analiza do 1 typu :
Zdecydowanym faworytem tego pojedynku są goście i myślę, że odniosą w tym meczu łatwą wygraną. Chorwacja najpierw w tych eliminacjach zremisowała z Turcją 1-1 a przed kilkoma dniami ograła Kosovo 6-0. W tym meczu Chorwaci zagrali kapitalnie i jeśli dzisiaj to powtórzą to ugrają 3 punkty bez większego problemu. Finlandia natomiast w 2 spotkaniach zdobyła 1 punkt.. Najpierw zremisowała u siebie z Kosovem 1-1 a ostatnio uległa Islandii 2-3, pomimo tego, że do 90 minuty prowadziła 2-1. Myślę, że tutaj Chorwacja wygra bez większych problemów i dołoży kolejne 3pkt.
Analiza do 2 typu :
Decydowanym faworytem tego pojedynku są gospodarze i myślę, że odniosą w tym meczu łatwą wygraną. Walia najpierw w tych eliminacjach pokonała Mołdawię 4-0 a przed kilkoma dniami zremisowała z Austrią 2-2. W tym meczu piłkarze z Wysp prowadzili dwukrotnie, ale ostatecznie nie udało się utrzymać prowadzenia. Gruzja natomiast w 2 spotkaniach nie ugrała jeszcze ani jednego punktu. Najpierw przegrała u siebie z Austrią a ostatnio uległa Irlandii. Myślę, że tutaj Walia zdominuje ten mecz i strzeli rywalowi co najmniej 2 gole więcej.
tomek1232- Zaufanie :
Liczba postów : 7
Singiel
Typ : Izrael powyżej 3.5 (suma goli drużyn)
Kurs : 2.00
Analiza :
W trzeciej kolejce w grupie G zagrają ze sobą Izrael i Liechtenstein. Izrael zajmuje w grupie czwarte miejsce z 3 punktami bramki 3 - 4 , Liechtenstein na ostatnim szóstym miejscu bez punktów bramki 0 - 10. Izrael w dwóch dotychczasowych meczach zanotował porażkę u siebie z Włochami 1-3 i wygraną na wyjeździe z Macedonią 2-1. Widać że Izrael potrafi strzelać bramki, a takim drużyną jaką jest Liechtenstein przyjdzie im to jeszcze prościej, a zaznaczmy że goście wyjdą na murawę 3 obrońcami co ułatwi sprawę gospodarzom. A tak jak już pisaliśmy Liechtenstein w 2 meczach stracił 10 bramek.
Typ : Izrael powyżej 3.5 (suma goli drużyn)
Kurs : 2.00
Analiza :
W trzeciej kolejce w grupie G zagrają ze sobą Izrael i Liechtenstein. Izrael zajmuje w grupie czwarte miejsce z 3 punktami bramki 3 - 4 , Liechtenstein na ostatnim szóstym miejscu bez punktów bramki 0 - 10. Izrael w dwóch dotychczasowych meczach zanotował porażkę u siebie z Włochami 1-3 i wygraną na wyjeździe z Macedonią 2-1. Widać że Izrael potrafi strzelać bramki, a takim drużyną jaką jest Liechtenstein przyjdzie im to jeszcze prościej, a zaznaczmy że goście wyjdą na murawę 3 obrońcami co ułatwi sprawę gospodarzom. A tak jak już pisaliśmy Liechtenstein w 2 meczach stracił 10 bramek.
tomek1232- Zaufanie :
Liczba postów : 7
Juz jutro kolejny mecz Polski w eliminacjach..Rywalem Armenia ktora ostatnio dostala lekcje lania od Rumunii ale wcale nie licze ze sytuacja sie powtorzy.Polacy graja w miare dobrze 1 polowy tak jak bylo to z Kazachstanem czy Dania a potem cos staje..
Po kontuzij Milika licze na to ze Nawalka da wreszcie szanse bedacemu w formie Teodorczykowi.
Moj typ to skromne 1-0 lub 2-0 w meczarniach
A na dzis polecam Estonia-Grecja 2 kurs w bet365 1.80
Po kontuzij Milika licze na to ze Nawalka da wreszcie szanse bedacemu w formie Teodorczykowi.
Moj typ to skromne 1-0 lub 2-0 w meczarniach
A na dzis polecam Estonia-Grecja 2 kurs w bet365 1.80
obstawiacz- Zaufanie :
Moje propozycje na dzis to Dania-Czarnogora 1.Dania po porazce z Polakami nie moze sobie za bardzo pozwolic na strate punktow i powinna to wygrac
Drugi typ to Kazachstan-Rumunia 2.
Drugi typ to Kazachstan-Rumunia 2.
obstawiacz- Zaufanie :
Kazachstan - Rumunia
Typ: 2
Kurs: 1,64
Bardzo atrakcyjny kurs wystawiony na zwycięstwo Rumunii. O ile Polsce nie udało się Kazachów pokonać na ich terenie to nie wydaje mi się, żeby historia powtórzyła się z drużyną Rumunii. Wynik osiągnięty z Polską na pewno stał się przedmiotem analizy sztabu szkoleniowego Rumunów i zostały wyciągnięte odpowiednie wnioski. W ostatnich spotkaniach Rumunia pokonała 5-0 zespół Armenii natomiast Kazachowie przegrali aż 0-5 z Czarnogórą. Różnica klas między zespołami jest ogromna i bez względu na rodzaj murawy spodziewam się zwycięstwa zespołu Rumunii.
Kurs: 1,64
Bardzo atrakcyjny kurs wystawiony na zwycięstwo Rumunii. O ile Polsce nie udało się Kazachów pokonać na ich terenie to nie wydaje mi się, żeby historia powtórzyła się z drużyną Rumunii. Wynik osiągnięty z Polską na pewno stał się przedmiotem analizy sztabu szkoleniowego Rumunów i zostały wyciągnięte odpowiednie wnioski. W ostatnich spotkaniach Rumunia pokonała 5-0 zespół Armenii natomiast Kazachowie przegrali aż 0-5 z Czarnogórą. Różnica klas między zespołami jest ogromna i bez względu na rodzaj murawy spodziewam się zwycięstwa zespołu Rumunii.
Piciu1404- Zaufanie :
Liczba postów : 128
Po emocjach związanych z ligowymi rozgrywkami,czas na kolejną kolejkę eliminacji do MŚ2018.
Oczywiście trzeba wspomnieć o naszej Reprezentacji którą czeka bardzo trudny wyjazd do Rumunii,obecnie mamy 2 oczka więcej od naszych rywali i w przypadku porażki drużyna Rumunii przeskoczy nas w tabeli.Myślę że Polska zagra mądrze taktycznie, będzie realizować plan nakreślony przez trenera Nawałkę i wywiezie co najmniej 1 pkt z tego ciężkiego terenu.
Mój typ na to spotkanie:
Polska powyżej 0,5 bramki
Kurs: 1.33
--------------------
Nie masz konta? Zarejestruj się w 1xbet!!
sss17- Zaufanie :
Liczba postów : 597
Rumunia v Polska
typ: 2ga drużyna strzeli gola
kurs 1.35
Spotkanie drużyn o podobnym poziomie z przewagą Polaków. Nasi po 1 wpadce muszą udowodnić że to oni byli w ćwierćfinale ME. Forma ofensywnych zawodników w klubach jest wysoka więc zakład bardzo prawdopodobny
typ: 2ga drużyna strzeli gola
kurs 1.35
Spotkanie drużyn o podobnym poziomie z przewagą Polaków. Nasi po 1 wpadce muszą udowodnić że to oni byli w ćwierćfinale ME. Forma ofensywnych zawodników w klubach jest wysoka więc zakład bardzo prawdopodobny
cris0001- Zaufanie :
Liczba postów : 6
Armenia - Czarnogóra
Kurs: 2,20
Jutro oczy wszystkich skierują się na mecz Polaków z Rumunami. Ciężko widzę ten mecz Naszych dlatego jak zawsze odpuszczam stawianie na graczy Nawałki i przyjrzałem się bardziej meczowi Armeni z Czarnogórą.
Armenia komplet "0" w 3 meczach 0pkt. Porażki z Danią 1:0, Rumunią 5:0 i z Polską 2:1. Z kolei Czarnogóra remis z Rumunami 1:1 na ich terenie, wygrana u siebie z Kazachami 5:0 oraz wygrana w Dani 1:0. Są w gazie, zajmują 1 miejsce w grupie i wątpie żeby spóścili z tonu. Jeżeli potrafili wywieźć pkt z trudnego terenu to nie powinni mieć problemu z wywiezieniem kompletu pkt z Armeni. Kurs bardzo fajny także warto zaryzykować na singla.
Kurs: 2,20
Jutro oczy wszystkich skierują się na mecz Polaków z Rumunami. Ciężko widzę ten mecz Naszych dlatego jak zawsze odpuszczam stawianie na graczy Nawałki i przyjrzałem się bardziej meczowi Armeni z Czarnogórą.
Armenia komplet "0" w 3 meczach 0pkt. Porażki z Danią 1:0, Rumunią 5:0 i z Polską 2:1. Z kolei Czarnogóra remis z Rumunami 1:1 na ich terenie, wygrana u siebie z Kazachami 5:0 oraz wygrana w Dani 1:0. Są w gazie, zajmują 1 miejsce w grupie i wątpie żeby spóścili z tonu. Jeżeli potrafili wywieźć pkt z trudnego terenu to nie powinni mieć problemu z wywiezieniem kompletu pkt z Armeni. Kurs bardzo fajny także warto zaryzykować na singla.
Liczba postów : 77
SpinyBety : 1
Anglia - Szkocja
Typ 1
Kurs 1,4
Anglicy w eliminacjach do mistrzostw świata zagrają dziś u siebie z reprezentacją Szkocji. Spotkanie pomiędzy drużynami z wysp wydaje się mieć tylko jednego faworyta. W ostatnich pięciu spotkaniach pomiędzy obiema reprezentacjami aż czterokrotnie górą byli Anglicy. Obecnie są oni liderami grupy z trzema punktami przewagi nad reprezentacją Szkocji. Zwycięstwo w tym spotkaniu znacznie przybliży Anglików do awansu na mundial w Rosji. Mecze rozgrywane na własnym stadionie w kontekście awansu najczęściej decydują o końcowej kolejności w tabeli.
Typ 1
Kurs 1,4
Anglicy w eliminacjach do mistrzostw świata zagrają dziś u siebie z reprezentacją Szkocji. Spotkanie pomiędzy drużynami z wysp wydaje się mieć tylko jednego faworyta. W ostatnich pięciu spotkaniach pomiędzy obiema reprezentacjami aż czterokrotnie górą byli Anglicy. Obecnie są oni liderami grupy z trzema punktami przewagi nad reprezentacją Szkocji. Zwycięstwo w tym spotkaniu znacznie przybliży Anglików do awansu na mundial w Rosji. Mecze rozgrywane na własnym stadionie w kontekście awansu najczęściej decydują o końcowej kolejności w tabeli.
Piciu1404- Zaufanie :
hiszpanow 4 bramki w meczu??
wostek10- Zaufanie :
Liczba postów : 39
SpinyBety : 1
Bułgaria - Białoruś
Typ 1
Kurs 2,30
Spotkanie pomiędzy zespołami, które tak naprawdę szans na wyjście z grupy nie mają. Szkoda jednak nie zaryzykować grania na kurs 2,3 Bułgarów na własnym boisku. Białoruś w tych eliminacjach spisuje się wyjątkowo słabo. Zawodnicy Chackiewicza nie potrafili sprostać na własnym boisku Luksemburgowi i chociaż są wyżej notowani od kadry Bułgarii w rankingu FIFA to nie będą faworytami tego spotkania. Mecze wyjazdowe ekipy z Białorusi do Bułgarii kończyły się porażką. Podobnie powinno być i tym razem choć nie sądze żeby bylo to wysokie zwycięstwo.
Typ 1
Kurs 2,30
Spotkanie pomiędzy zespołami, które tak naprawdę szans na wyjście z grupy nie mają. Szkoda jednak nie zaryzykować grania na kurs 2,3 Bułgarów na własnym boisku. Białoruś w tych eliminacjach spisuje się wyjątkowo słabo. Zawodnicy Chackiewicza nie potrafili sprostać na własnym boisku Luksemburgowi i chociaż są wyżej notowani od kadry Bułgarii w rankingu FIFA to nie będą faworytami tego spotkania. Mecze wyjazdowe ekipy z Białorusi do Bułgarii kończyły się porażką. Podobnie powinno być i tym razem choć nie sądze żeby bylo to wysokie zwycięstwo.
Piciu1404- Zaufanie :
Pary barażowe (gospodarze pierwszych spotkań na pierwszym miejscu):
* Irlandia Północna - Szwajcaria
(09.11.2017 - 20:45 / 12.11.2017 - 18:00)
* Chorwacja - Grecja
(09.11.2017 - 20:45 / 12.11.2017 - 20:45)
* Dania - Irlandia
(11.11.2017 - 20:45 / 14.11.2017 - 20:45)
* Szwecja - Włochy
10.11.2017 - 20:45 / 13.11.2017 - 20:45)
- Co sądzicie o tych spotkaniach? Jeżeli ja miałbym obstawiać kto awansuje do Mundialu z każdego dwumeczu to stawiałbym to następująco, Szwajcaria, Chorwacja, Irlandia, Włochy. Myślę, że w dwóch dzisiejszych spotkaniach (Irlandia Północna - Szwajcaria, Chorwacja - Grecja) nie powinno dojść do większych niespodzianek i faworyci według bukmacherów do awansu do Mundialu wygrają dzisiejsze spotkania, oczywiście stawiam dziś na to, że Chorwacja jak i Szwajcaria wygrają swoje mecze. Według mnie to Szwajcaria wylosowała najlepszego przeciwnika dla siebie (najsłabszego pod względem jakości gry) Szwajcarzy, którzy szli jak burza w Eliminacjach spokojnie awansują do MŚ 2018, takie jest przynajmniej moje zdanie. Chorwacja na własnym boisku również nie powinna mieć większych problemów i według mnie pewnie pokonają Grecję, można próbować handicap -1.5 w stronę Chorwacji. Meczami Danii z Irlandią, oraz Szwecji z Włochami zajmę się jutro, również postaram się je opisać i mniej więcej swoim okiem was leciutko naprowadzić na poprawne typy w tych spotkaniach. Jeżeli chodzi o spotkanie w którym najciężej jest wytypować zespół, który awansuję na Mundial, chodzi oczywiście o parę Irlandia - Dania (według mnie najbardziej wyrównany mecz, bardzo ciężko wskazać faworyta w tym barażu) radziłbym wszystkim ten mecz omijać szerokim łukiem, Pozdrawiam.
Special- Zaufanie :
Liczba postów : 310
SpinyBety : -5
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Eliminacje LE 2019/2020
» Eliminacje do Mistrzostw Europy U21
» US Open 2018 - ATP
» US Open 2018 - WTA
» AHL - USA 2018/2019
» Eliminacje do Mistrzostw Europy U21
» US Open 2018 - ATP