1xbet o sobie
+12
Michalski1988
Qwezy
frank1989
ney11
spec19883
oracz
nowicki10
Fausta
aroszka
obstawiacz
rafalpon
Admin
16 posters
SpinBet24 :: BUKMACHERZY :: Bukmacherzy
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
1xbet o sobie
Firma bukmacherska 1xBet
1xBet jest młodą i dynamicznie rozwijającą się firmą. 1xBet posiada ponad 1000 kolektur. Ponad 400 000 użytkowników stawia zakłady w 1xbet.com.
Kanał wideo
Na kanale wideo 1xBet znajdziesz zapowiedzi najciekawszych nadchodzących spotkań, a także analizy pomeczowe. Możesz też wziąć udział w konkursie odbywającym się w dziale «Kanał wideo«.
Pomoc
1xBet zapewnia całodobowe wsparcie telefoniczne pod numerem 8 (800) 707-50-10. Na stronie 1xBet dostępna jest też usługa «Konsultant online». Można się też skontaktować z nami za pomocą poczty elektronicznej. Wszystkie nasze dane kontaktowe są wymienione w dziale «Kontakt».
Sporty
1xBet codziennie oferuje zakłady na 1000 różnych wydarzeń. Zakłady można stawiać na takie dyscypliny jak: piłka nożna, tenis, koszykówka, siatkówka, hokej na lodzie, golf, boks, piłka ręczna, futbol amerykański, hokej, baseball, tenis stołowy, biathlon, futbol australijski, hokej na trawie. W ofercie 1xBet są także: krykiet, snooker, Formuła 1, kolarstwo, skoki narciarskie, curling, hokej halowy, hokej na rolkach, piłka wodna. Z 1xBet możesz codziennie stawiać zakłady na ponad 1000 różnych wydarzeń.
Depozyt/podjęcie środków
Depozyt złożyć można w formie gotówkowej w kolekturach 1xBet. Przyjmujemy także wpłaty za pośrednictwem WebMoney, Qiwi i innych.
Wypłata wygranych następuje w ten sam sposób, w jaki złożono depozyt.
Rodzaje zakładów
Bukmacher 1xBet oferuje wiele dodatkowych zakładów na konkretne wydarzenia: europejski handicap, dokładny wynik, przebieg gry, powyżej/poniżej, który zespół jako pierwszy zdobędzie punkt i inne. W ofercie jest też duża liczba zakładów na spotkania międzynarodowe na poziomie klubowym i reprezentacyjnym.
W sportach indywidualnych, takich jak kolarstwo, golf, lekkoatletyka, narciarstwo i inne, oprócz stawki na wygraną zawsze dostępne są stawki na zwycięzcę w rywalizacji head-to-head.
1xBet oferuje różne rodzaje zakładów, takie jak zakłady pojedyncze, akumulatorowe, systemowe i chain.
W 1xBet można stawiać na ТOTO-15, ТOTO dokładny wynik.
1xBet codzienne przedstawia «Mecze dnia», z najlepszymi ofertami dnia. Na wszystkie takie mecze oferujemy lepsze kursy i wyższe stawki!
Ostatnio zmieniony przez FBP dnia Sob 22 Lip 2017 - 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Re: 1xbet o sobie
Witam
Zarejestrowałem się kilka dni temu
Pomimo, że wiele zzłego słyszałem o tej firmie
jednak w moim przypadku otrzymałem wypłatę błyskawicznie
Chciałby wpłacić większą kwote i pograć
400 zł które wpłaciłem w przypadku straty bym przebolał jednak chciałbym grać za ponad 1000 i tu się już obawiam
Dajcie znać jakie są wasze doświadczenia
Zarejestrowałem się kilka dni temu
Pomimo, że wiele zzłego słyszałem o tej firmie
jednak w moim przypadku otrzymałem wypłatę błyskawicznie
Chciałby wpłacić większą kwote i pograć
400 zł które wpłaciłem w przypadku straty bym przebolał jednak chciałbym grać za ponad 1000 i tu się już obawiam
Dajcie znać jakie są wasze doświadczenia
rafalpon- Zaufanie :
Liczba postów : 7
SpinyBety : 2
Przy wyplacie wiekszej kwoty moga poprosic cie o weryfikacje ale przeciez to normalne.jesli chodzi o moje doswiadczenia z 1xbet to nie narzekam bo wyplaty w roznych kwotach oczywiscie nie ponad 1 tys wyplacane do 15 min na skrila
obstawiacz- Zaufanie :
Liczba postów : 308
SpinyBety : 0
Dziwne bo na konkurecyjnym forum zle opinie teraz wystawili o tym buku i chca usunac ten temat a ja nigdy nie mialem z nimi problemow
obstawiacz- Zaufanie :
Liczba postów : 308
Kilka dni temu zarejestrowałem się
zgarnięty bonus, obrót zrobiony wypłata zlecona jednak odrzucili
otrzymałem info o weryfikacje dowód i skrill no to pomyslałem, że bedzie lipa
po wysłaniu nie otrzymałem przez godzine zadnego e-maila i ponownie spróbowałe wypłacić 946 euro
I tu znowu zaskoczenie po zalogowaniu się na skrilluna jakieś 3 minuty po wypłacie kasa już tam była
gratki ++++++++++++++++++++++++++++
zgarnięty bonus, obrót zrobiony wypłata zlecona jednak odrzucili
otrzymałem info o weryfikacje dowód i skrill no to pomyslałem, że bedzie lipa
po wysłaniu nie otrzymałem przez godzine zadnego e-maila i ponownie spróbowałe wypłacić 946 euro
I tu znowu zaskoczenie po zalogowaniu się na skrilluna jakieś 3 minuty po wypłacie kasa już tam była
gratki ++++++++++++++++++++++++++++
rafalpon- Zaufanie :
Liczba postów : 7
SpinyBety : 2
Także u nich grałem jeszcze przed negatywnymi opiniami z innych for. dla mnie wszystko na plus zaczynając od bonusu po kursy.
aroszka- Zaufanie :
Liczba postów : 10
Ja mam złe doświadczenie z tym bukiem. Jest wiele osób które zostały pokrzywdzone przez niego i nadal nie otrzymały swoich pieniędzy. Ja dorobiłam się ponad 1tys i środki nagle zostały zamrożone na koncie po 2 tyg od rejestracji.Nie wiem co było przyczyną, ciężko jest z nimi o normalny i rzetelny kontakt. Zobaczmy co będzie dalej ale mam słabe nadzieje słysząc co ludzie piszą naokoło.
Fausta- Zaufanie :
Liczba postów : 1
Polecam wszystkim , oferta i kursy pierwsza klasa jak dla mnie (typuje duzo tenisa) . Wyplacane 2 razy na skrill praktycznie instant , nie wiem jak teraz to wyglada , ale na pewno jeszcze do nich zajrze
nowicki10- Zaufanie :
Liczba postów : 31
SpinyBety : 1
Obecnie bez zmian z tym wyjątkiem, że na Ecopazy dla Polakównowicki10 napisał:Polecam wszystkim , oferta i kursy pierwsza klasa jak dla mnie (typuje duzo tenisa) . Wyplacane 2 razy na skrill praktycznie instant , nie wiem jak teraz to wyglada , ale na pewno jeszcze do nich zajrze
Ja dalej korzystam ze skrilla gdyż mieszkam na stałe na Ukrainie ale z tego co kojarzę to z Polski nie można korzystać jak ma się konto zarejestrowane na adres w PL
oracz- Zaufanie :
Liczba postów : 12
A wypłaty na skrill idą? Bo wpłaty nie da rady zrobić
spec19883- Zaufanie :
Liczba postów : 203
SpinyBety : 10
Wpłaty i wypłaty tylko na ecopazy to praktycznie to samo co skrill
Wypłaty w kilka minut czasami kilkanaście srkund
Wypłaty w kilka minut czasami kilkanaście srkund
Aktualnie chyba nr 1 dla weteranów , bez 2 zdań przejęli pałkę po bet 365
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63
Niby tak, jednak moim zdaniem to jest idealny bukmacher dla tych którzy więcej wtapiają niż wygrywają. Nie można porównywać tych bukmacherów 365 ma ranking na poziomie A 1xbet natomiast D- czyli bliski F co oznacza scam a więc niewypłacalny. Jest masa skarg na nich na SBR o konfiskaty i debilne weryfikacje. Dlatego ja w 1xbet gram rekreacyjnie i wypłacam wszystko ponad 500
Jak gram jakiś kupon ala wariat gdzie jest sporo do wygrania to wybieram sprawdzone i pewne firmy.
Jak gram jakiś kupon ala wariat gdzie jest sporo do wygrania to wybieram sprawdzone i pewne firmy.
frank1989- Zaufanie :
Liczba postów : 128
SpinyBety : 49
@frank1989 - akurat w tym również się zgodzę. Ranking mają słaby, akurat mnie jeszcze nigdy nie prosili o dokumenty do weryfikacji. Zawsze szybkie wypłaty, ale dobrze to nazwałeś trzeba być ostrożnym i grubych wariatów nie grać.
Qwezy- Zaufanie :
Liczba postów : 85
SpinyBety : 61
Taka jest prawda
Być może te negatywna opinie pochodzą od kombinatorów itd.
Ja nigdy nie miałem z nimi problemu
Inny fakt jest taki, że nie ma szybciej rozwijającego się bukmachera oraz bukmacher który ma bardziej wylane na prawa autorskie bo nie sądzę że zakupili prawa transmisji do tak prestiżowych rozgrywek jak LottoEkstraklasa
Mam konto od półtora roku i patrząc po Id to przez ten czas przybyło im ponad 2 mln kont a przy tej ilości muszę być pokrzywdzeni kombinatorzy
Być może te negatywna opinie pochodzą od kombinatorów itd.
Ja nigdy nie miałem z nimi problemu
Inny fakt jest taki, że nie ma szybciej rozwijającego się bukmachera oraz bukmacher który ma bardziej wylane na prawa autorskie bo nie sądzę że zakupili prawa transmisji do tak prestiżowych rozgrywek jak LottoEkstraklasa
Mam konto od półtora roku i patrząc po Id to przez ten czas przybyło im ponad 2 mln kont a przy tej ilości muszę być pokrzywdzeni kombinatorzy
frank1989- Zaufanie :
Liczba postów : 128
SpinyBety : 49
Strona 1 z 2 • 1, 2
SpinBet24 :: BUKMACHERZY :: Bukmacherzy
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: