SpinBet24
FAME MMA II - Page 2 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

FAME MMA II

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

03102018

Pisanie 

FAME MMA II - Page 2 Empty FAME MMA II

Witam!

Wychodzę z inicjatywą, ponieważ może są osoby które interesują takie freak fighty jakie prowadzą Wojtek Gola i Boxdel.

Na gali zobaczymy między innymi długo wyczekiwane starcie Daniela “Magicala” Zwierzyńskiego z Marcinem “Rafonixem” Krasuckim, konfrontację Dawida Malczyńskiego z Adrianem Polakiem, Dawida “Surfera” Ozdoby z Markiem "Adbusterem" Hoffmanem, Amadeusza “Ferrari” Roślika z Sylwestrem “Bystrzakiem” Tkoczem, legendę z łazarskiego rejonu Bonusa BGC, który zawalczy z "Ztrolowanym" i nie tylko.
Głównie można obstawiać na  jednym z polskich legalnych buków.

Jeśli macie jakieś przemyślenia można się podzielić ponieważ gala wystartuje 13 października!
kaminskim
kaminskim

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 100
SpinyBety : 96

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

FAME MMA II :: Comments

kaminskim

Pisanie Pon 15 Paź 2018 - 14:48 by kaminskim

To jest freak gala - ale jednak daje rade. Sam byłem zainteresowany pod względem konfliktu Magicznego z Rafonixa i czy oklep dostanie Adrian Polak. Malczyński zaprezentował się conajmniej dobrze jak na swoje warunki. No i oczywiście Adbunio- reszta dla mnie conajmniej niestotna. Warto śledzić pod kątem 3 wydarznia.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 15 Paź 2018 - 17:47 by Michalski1988

Jak na razie to coś nowego i myślę że projekt jak najbardziej udany Smile Na pewno wolę to obejrzeć niż taniec z gwiazdami Smile

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach