SpinBet24
Szwajcaria sezon 2018/2019 - Page 2 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Szwajcaria sezon 2018/2019

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

21092018

Pisanie 

Szwajcaria sezon 2018/2019 - Page 2 Empty Szwajcaria sezon 2018/2019

Lugano-Davos
typ: powyzej 5,5 gola w meczu
kurs:1,95
1xbet
Analiza:
W Szwajcari dzisiaj rusza liga hokejowa,najpozniej ze wszystkich.Mamy conajmnie trzy spotkania bardzo ciekawe al trudno jest powiedziec w jakich formach sa druzyny.Co ptawda odbywaly juz sie mecze pucharowe,towarzyskie ale nie sa one adekwatne do ligowych.Na poczatek wybralem spotkanie mojej ulubionej druzyny Lugano z zespolem Davos.Mimo tego,ze Lugano nie moze przebic sie na sam szczyt,bardzo cenie ta druzyne za otwarta ofensywna gre.Davos to bardzo trudny przeciwnik i chociaz Lugano jest tutaj faworytem to nie jestem pewien zwyciestwa.Jak juz wspomnialem Lugano gra ofensywnie wiec mysle,ze w spotkaniu zobaczymy wiecej goli.Ta teorie potwierdzaja tez mecze bezposrednie tych druzyn,zwlaszcza gdy Lugano bylo gospodarzem.Dzisiaj moze byc podobnie.
andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Szwajcaria sezon 2018/2019 :: Comments

Pisanie Wto 16 Kwi 2019 - 13:06 by andrzejszwedzki

Bern-Zug
typ: zwyciestwo gosci
kurs:2,05
1xbet
Jest to juz trzeci finalowy pojedynek tych druzyn,stan emisowy 1:1.Pierwsze spotkanie wyraznie wygrala druzyna Zug,w drugim u siebie przegala po remisie w regulaminowym czasie gry.T mnie nie dziwi bo po pierwsze uwazam,ze Bwen gra znacznie lepiej na wyjazdach a po drugie pomimo tego,ze w rundzie zasadniczej zajela pierwsze miejsce,nie jest w najwyzszej formie.Zug runde zasadnicza ukonczyla na dugim miejscu ale wydaje mi sie,ze aktualnie jest lepiej dysponowana.W polfinale bez wiekszych klopotow pokonala Lozanne,natomiast Bern meczyla sie z zespolem Biel.Warto tez dodac,ze ten sezon byl bardzo wyrownany,przyniosl duz emocji a roznice punktowe na zakonczenie rundy zasadniczej byly niewielkie.Dzisiaj Zug ponownie jest gosciem i mysle,ze jak w pierwszym pojedynku tez sobie poradzi.Jest jak juz wspomnialem w swietnej formie a kilka ostatnich bezposrenich pojedynkow,pokazuje jego przewage nad Bern.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Kwi 2019 - 13:45 by andrzejszwedzki

Zug-Bern
typ: zwyciestwo gospodarzy
kurs:1,91
matchbook
Jest to juz czwarty finalowy pojedynek tych druzyn i zapowiada sie interesujaco.Prowadzi Ben 2:1 wygrywajac dotychczas u siebie i na wyjezdzie,ale ten mecz wygrany po dogrywce.Zug wygrala na wyjezdzie pierwszy z tych pojedynkow.Dzisiaj wystepuje w roli gospodarza,ma wiec lekka przewage i sadze,ze tym razem ja wykorzysta.Obydwie druzyny jak widac sa w formie,obydwie swietnie zakonczyly runde zasadnicza,Bern pierwsze miejsce,Zug drugie.W wczesniejszych,bezposrednich kontaktach bywalo roznie wiec ni sugeruje sie ta statystyka a obecnym stanem rzeczy.Wydaje mi sie,ze ze wzgledu na mocno wyrownane sily,wala o mistrzostwo potrwa do samego konca,nie zakonczy sie na pieciu czy szesciu spotkaniach.A wiec to samo przezse mowi,ze dzisiaj typuje zwyciestwo Zug,byc moze nie w trzech tercjach ale w calym meczu,raczej napewno.

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach
Image hosted by servimg.com
>